Heeft u ook vooraf stress als u op vakantie gaat met het vliegtuig? Voor veel vakantiegangers geeft de aanvang van de reis naar een ander land veel spanning. Laat u daarom door een professionele chauffeur brengen naar het vliegveld en voorkom overmatige stress aan het begin van uw vakantie.

De Vliegveld Taxi biedt de oplossing door de eerste stressfactoren weg te nemen. de meest voorkomende vragen: Wie brengt mij weg om welke tijd, kunnen alle koffers wel mee, zijn er files waardoor we niet tijdig op het vliegveld arriveren, waar zijn de parkeerplaatsen voor onze auto en hoe komen we aansluitend in de vertrekhal op het vliegveld en op de terugweg opnieuw bij de auto, vertragingen of anderzijds en waar moeten we zijn?

Vliegveld taxi

Als u zich in voorgaande herkent is de Vliegveld Taxi ook voor u de ideale keuze. De taxichauffeurs zijn uiteraard precies op tijd en doen al het mogelijke om u zo zorgeloos mogelijk te vervoeren naar het vliegveld: de chauffeurs controleren via het vluchtnummer hoe laat u aankomt of vertrekt en weten exact waar u op de luchthaven moet zijn en lopen op verzoek mee naar de vertrekhal. U heeft geen wachttijden op het vliegveld en u deelt uw taxi niet met derden.

Taxi reserveren

U kunt heel eenvoudig een reservering plaatsen door deze drie eenvoudige stappen te volgen.

Stap 1:  Vul het adres in van waaruit u wilt vertrekken en vertel ons naar welke luchthaven u wilt gaan.

Stap 2: Geef de tijd en vertrekdatum in.

Stap 3: Geef aan of u ook retour wilt.

Stap 4: Druk op verzenden.

Vervolgens wordt uw taxirit ingeboekt en ontvangt u een bevestiging. Daarna zijn wij netjes op tijd op de gewenste datum en tijd op de beginbestemming aanwezig om u op te halen. Het enige wat u dient te doen is zorgen dat u op tijd klaar staat met uw koffers.

Samengevat, een goede start van uw mooiste vakantie is het halve werk! Boek vandaag nog bij Taxi Hengelo.