Bij Spanje denken we meteen aan zon, zee en strand. Maar eigenlijk is het dan nog niet helemaal af… Natuurlijk, het enige wat mist is het vakantiehuis! Met een vakantiehuis bent u namelijk altijd verzekerd van een schone en sfeervolle woonruimte en heeft u een vast plekje als uitvalsbasis.

Klimaat en cultuur

Spanje heeft niet alleen een prachtige kust, maar het is ook een land met een rijke geschiedenis. Niet alleen zonaanbidders, maar ook cultuursnuivers zullen hier zeker hun draai wel vinden. Er zijn gezellige stadjes waar men ’s avonds eigenlijk pas echt begint te leven. Het klimaat is gunstig, het aantal zonuren is hoog en regen valt er maar weinig. Spanje is dus een ideaal oord om echt alles uit uw vakantie te halen. Maak kennis met de Spaanse cultuur en neem een vakantiehuis in het prachtige Moraira. Geniet van warme zonovergoten dagen en romantische zonsondergangen. Ga eropuit in de vele oude stadjes en vind die plekjes die nog niet ontdekt zijn door het massatoerisme.

Moraira

Moraira heeft de perfecte ligging voor mensen die van een veelzijdige vakantie houden. Of u nu kiest voor een dagje naar Madrid, een overtocht naar Ibiza, een relaxte dag aan de Middellandse Zee of een tocht vol ontdekking in een van de middeleeuwse stadjes, het is allemaal makkelijk te bereiken vanuit dit stadje. Binnen Moraira zijn de sfeervolle terrasjes en de gezellige winkelstraten zelfs op loopafstand. Niets zo ideaal als een avondje eropuit zonder dat u zich druk hoeft te maken om uw vervoer. Daarbij is het ook nog eens heerlijk om de hele dag in de buitenlucht te zijn.

Huren en kopen

Wij kunnen u diverse soorten huizen te huur of te koop aanbieden. U kunt dus zelf kiezen wat voor u de prioriteit heeft: een woning met een ligging aan zee of liever een mooie villa Moraira huren in het centrum? En waar gaat uw voorkeur nog meer naar uit: een nieuwbouw villa of een huis met een verhaal? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het vakantiehuis dat het best bij u past. Neem daarom ook gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar!