Heeft u ook vooraf stress als u richting uw reisbestemming vertrekt? Voor veel vakantiegangers geeft de aanvang van de reis naar een ander land veel stress. Laat u door een professionele chauffeur brengen naar het treinstation en voorkom stress voor uw vakantie.

De Treintaxi is de ideale oplossing door de eerste stressfactoren weg te nemen. De meest voorkomende vragen: Wie brengt mij weg om welke tijd, kunnen alle koffers wel mee, is het druk op de weg waardoor we niet tijdig op het treinstation arriveren?

Treintaxi

Als het voorgaande u bekend voorkomt is de Treintaxi ook voor u de beste keuze. De taxichauffeurs zijn natuurlijk exact op tijd en doen al het mogelijke om u zo zorgeloos mogelijk te vervoeren en bovendien deelt u de taxi niet met andere mensen.

Taxi reserveren

U kunt heel gemakkelijk online een taxi boeken door drie eenvoudige stappen te volgen.

Stap 1:  Vul het adres in waar u wilt worden opgehaald en geef in op welk treinstation u wilt arriveren.

Stap 2: Geef de tijd en vertrekdatum in.

Stap 3: Druk op verzenden.

Vervolgens wordt uw taxirit ingeboekt en ontvangt u per e-mail een bevestiging. Aansluitend zijn wij netjes op tijd op de gewenste datum en tijd op de beginbestemming aanwezig om u op te halen. Het enige wat u moet doen is zorgen dat u tijdig klaar staat met uw koffers.

Wilt u liever persoonlijk te woord worden gestaan? Geen probleem, wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar.

Samengevat, een prima start van uw welverdiende vakantie met de treintaxi! Reserveer vandaag nog uw taxi bij Hengelo Taxi.