Is op vakantie gaan met het vliegtuig voor u ook zo stressvol? Voor de meeste mensen geeft het begin van de reis naar de vakantiebestemming veel spanning. Laat u door de professionals brengen naar het vliegveld en minimaliseer de stress tijdens de aanvang van uw vliegreis.

De Schiphol Taxi biedt de uitkomst door de eeste stressfactoren uit handen te nemen. Een aantal voorbeelden: Wie brengt u weg op welk tijdstip, kan alle bagage wel mee, komen we in de file waardoor we te laat op de luchthaven aankomen, waar moeten we de auto parkeren en hoe komen we daarna in de vertrekhal op Schiphol en weer bij de auto, vertragingen of anderzijds, waar moeten we zijn en meer.

Service

Als u dit bekent voorkomt is de Schiphol Taxi ook voor u de oplossing. De goed opgeleide professionele chauffeurs zijn altijd keurig op tijd en doen hun best om u onder zo weinig mogelijk stress weg te kunnen brengen naar het vliegveld: onze chauffeurs controleren aan de hand van het vluchtnummer hoe laat u aankomt of vertrekt en weten precies waar u op de luchthaven moet zijn en begeleiden u desnoods naar dat punt. U heeft bij ons geen wachttijden op Schiphol en u hoeft de taxi ook niet te delen met anderen.

Online boeken

U kunt heel simpel online een reservering plaatsen door deze drie eenvoudige stappen te volgen.

Stap 1:  Vul het adres in van waaruit u wilt vertrekken en vertel ons naar welke luchthaven u wilt gaan.

Stap 2: Geef de tijd en vertrekdatum in.

Stap 3: Druk op verzenden.

Vervolgens wordt uw rit ingepland en ontvangt u een bevestiging. Vervolgens zijn wij keurig op tijd op de gewenste datum en tijd bij u aanwezig om u op te halen. Het enige wat u moet doen is zorgen dat u klaar staan met uw baggage.

Kortom, een goede begin van uw welverdiende vakantie is het halve werk! Boek vandaag nog bij Taxi Hengelo.