Op Valentijnsdag vliegen de stedentripjes naar Parijs over de toonbank. En stelletjes die de keuze maken om op deze dag van de liefde naar de stad van de liefde te gaan hebben helemaal gelijk! Het is de ideale stad om met je geliefde een dagje door te brengen. Zelfs in de wintermaand februari.

Maar waarom? Wat maakt Parijs eigenlijk de stad van de liefde?

Parijs zit vol met leuke plekjes die je kunt bezoeken samen. Wat dacht je van de Eiffeltoren? Het symbool van Parijs en het symbool van de liefde. Verklaar je vriend/vriendin de liefde en geniet samen van deze prachtige toren terwijl jullie op het gras liggen wat zich onder de Eiffeltoren bevindt. Daarna lekker uit eten in de vele restaurants die Parijs te bieden heeft en ’s avonds is een groot spektakel in de Moulin Rouge onmisbaar voor de perfecte date!

Voor een spannende dag weg in Parijs zijn les catacombes de Paris een goede aanrader! Les Catacombes de Paris zijn een reeks lange, bochtige tunnels die wel een paar kilometer lang zijn en zich uitstrekken onder Parijs. Deze tunnels zitten vol met miljoenen netjes gestapelde botten die zijn opgegraven uit verschillende begraafplaatsen in de 18e eeuw. Zeer spannend en interessant, als je het aandurft natuurlijk!

Maar als je meer van het cultuursnuiven bent zit je ook helemaal goed in Parijs. Er zijn honderden musea in Parijs en daarbij ook gebouwen die een architectonisch wonder zijn. Neem bijvoorbeeld Opéra Garnier. Een ontzettend mooi gebouw, zowel van binnen als van buiten. Daarbij worden er nog steeds mooie voorstellingen gegeven die je kunt bezoeken. Als jouw vriend/vriendin van cultuur houdt is dit een absolute aanrader om hem/haar mee naar toe te nemen!

Oftewel: Parijs is de perfecte stad voor een dag weg met jouw geliefde!
Er is voor ieder wat wils! Een romantische avond uit, een spannende date of een culturele dag in Parijs, het is er allemaal.
Twijfel niet en regel de perfecte reis naar Parijs samen met jouw vriend of vriendin!