Varen net als de kapitein van de Love Boat, dat is een van uw grootste dromen. Een motorjacht besturen met alles erop en eraan en luxe ervaren. Dat kan met Luxe motorjachtverhuur. 

Huur nu een luxe motorjacht met uw gasten, familie en uw trouwe huisdier bij Yachtcharter Friesland om een onvergetelijke vaarvakantie te ervaren.

Luxe motorjachtverhuur om uw droomvakantie in vervulling te laten gaan

Bestond uw passie altijd al uit varen over meren en rivieren? Nieuwe haventjes ontdekken en prachtige lagunes? motorbootDan is luxe motorjachtverhuur wat voor u. De luxe motorjachten hebben al de luxe voorhanden die u onderweg nodig heeft. U kunt passsagiers meenemen en een vip arrangement boeken zodat ook de bedden compleet zijn opgemaakt voor de gasten. Heeft u geen vaarbewijs? Dat is geen probleem. Wij regelen een vakkundige instructeur van een erkende vaarschool zodat ook u van uw welverdiende vaarvakantie België kunt gaan genieten. Deze instructeur leert u de fijnste kneepjes van het vak zodat u een veilige afvaart heeft wanneer u de luxe motorjacht gaat huren.

Voordelig een luxe motorjacht huren

Kijk rond op de site of bij de showroom welke van de mooie motorjacht u wilt huren voor uw vakantie. Maak u keuze en neem dan contact op met de medewerkers per telefoon of e-mail. U krijgt dan zo snel mogelijk het huurcontract thuisgestuurd. U kunt al een luxe motorjacht huren voor een weekeinde of een midweek. Dat is 65% en 60% van de weekprijs. Onderweg heeft u alleen nog de dieselkosten en brug en havenkosten. De verplichte borg krijgt u direct bij het retourneren van het luxe motorjacht terug. Reserveer tijdig de luxe motorjacht naar keuze zodat u op de wenste tijd en dag kan afvaren. U kunt allerlei gasten meenemen of uw complete familie. Ook uw trouwe huisdier kan bij enkele luxe motorjachten mee aan boord zodat hij ook kan genieten van een heerlijke vaarvakantie.

Ervaar nu de luxe van een echt motorjacht. Boek nu uw ideale vaarvakantie met vrienden of familie door een luxe motorboot te huren.